Кличко йде у мери Києва, а на виборах президента підтримає Порошенка

Вибори Президента України 25 травня мають об'єднати суспільство, а не стати черговою війною всіх проти всіх. Про це заявив лідер «УДАРу» Віталій Кличко під час виступу на XI Всеукраїнському з`їзді партії «УДАР».

«Ситуація вимагає консолідації та об'єднання зусиль заради єдності країни. Майбутній президент України повинен мати максимально можливий в нинішніх умовах рівень підтримки людей. Цього можна досягти, тільки якщо не розтягувати голоси між демократичними кандидатами», - зазначив Віталій Кличко.

Він підкреслив, що єдина можливість забезпечити єдність і високий рівень легітимності - це висунення єдиного кандидата від демократичних сил.

«Я завжди говорив: це повинен бути кандидат, який отримає найбільшу підтримку громадян, найвищі шанси на перемогу. Сьогодні таким кандидатом є Петро Порошенко. Ми стояли і боролися поруч на Майдані - і ми будемо пліч-о-пліч працювати і над перетворенням України, - відзначив лідер «УДАРу». - Переконаний - якби інші демократичні сили підтримали єдиного кандидата, ми б отримали загальну перемогу вже в першому турі. Це не тільки було б демонстрацією нашої єдності, але й дозволило б зберегти значні кошти для бюджету України», - наголосив Кличко.

Політик відзначив, що готовий взяти на себе відповідальність за перетворення в країні, і тому прийняв рішення балотуватися в мери Києва. «Я зроблю Київ справді європейською столицею, а разом ми зробимо Україну європейською державою», - наголосив Віталій Кличко.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>