Ахметов лобіює Добкіна як кандидата від ПР на виборах, а Тігіпка виключать

На наміченому на суботу, 29 березня з'їзді регіоналів заступник голови Партії регіонів, народний депутат Сергій Тігіпко може бути виключений з партії, якщо до цього сам не прийме рішення покинути ряди ПР.

Про це ZN.UA повідомило джерело в партії за результатами засідання політради цієї політичної сили. Після того, як стало відомо, що представники 21 парторганізації з 23, що були присутніми на засіданні політради, з чотирьох кандидатур (Михайло Добкін, Сергій Тігіпко, Юрій Бойко і Олег Царьов) підтримали Добкіна як кандидата від Партії регіонів на виборах президента, Тігіпко заявив, що візьме участь у виборах у будь-якому разі.

На наміченому на суботу, 29 березня з'їзді регіоналів заступник голови Партії регіонів, народний депутат Сергій Тігіпко може бути виключений з партії, якщо до цього сам не прийме рішення покинути виряджай ПР.

Джерело відмітило, що на висуненні Добкіна активно наполягав Ринат Ахметов і близькі до нього партійці.

Крім того, на політраді було прийнято рішення, що в Партії регіонів більше не буде глави і почесного голови. Замість посади голови партії буде введена посада секретаря президії політради. Кандидатами в президію на сьогодні є Володимир Рыбак, Борис Колєсніков, Олександр Вілкул, Вадим Новинський, Олександр Єфремов і Михайло Добкін. Після бурхливих дебатів на політраді його учасники виключили введення в політраду представника від Західної України.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>