Заморила 2-річного сина голодом

У голові не вкладається: на Хмельниччині 29-річна жінка, справно отримуючи на сина «соціальні» гроші, довела дитя до лікарні. У хлопчика діагностували цілий «букет» хвороб, спровокованих… хронічним голодуванням!

29-річна горе-матір не займалась ні вихованням, ні доглядом двох малолітніх дітей. Це призвело до того, що її молодшого дворічного сина, за втручання медичних і соціальних працівників, неодноразово госпіталізовували до лікувальних закладів з «букетом» задавнених хвороб, повідомили у прокуратурі Волочиського району Хмельницької області. Експертиза встановила, що причиною захворювань хлопчика стало хронічне недоїдання та голодування.

Жінка уже двічі притягувалася до адміністративної відповідальності за ухилення від виконання батьківських обов’язків. Зараз їй інкримінують злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною, що карається обмеженням або позбавленням волі терміном до п'яти років. Мова йтиме і про позбавлення материнських прав. Поки суд прийме рішення, діти перебуватимуть у Хмельницькому спеціалізованому будинку дитини «Берізка».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>