На Хмельниччині прихистили дитячий будинок з Криму

На терени Західної України і далі прибувають біженці з Криму, зокрема на Хмельниччину. Так нещодавно попросила прихистку на Поділлі особлива родина – дитячий будинок сімейного типу. Вона вирішила залишити окуповану чужинцями землю.

Так з Криму на Хмельниччину приїхали батьки з шістьма прийомними дітьми віком від 2 до 9 років. Їх розмістили у місті Славута. Для родини місцева влада спеціально винайняла трикімнатну квартину і зобов’язалася сплачувати за оренду житла. «У Криму їх чітко поставили перед фактом: або ви йдете до Росії, або забираєтеся з цієї території. Ця сім’я не захотіла жити в Росії», – зазначила начальник обласної служби у справах дітей Ніна Магур. Зараз вирішується питання про можливість облаштування житла для ще одного дитячого будинку сімейного типу, який хоче переїхати сюди з Криму. Всього ж, переконують хмельницькі чиновники, область готова прийняти і розселити понад 1300 кримчан.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>