За проїзд у таксі розрахувалися вкраденими інструментами

Нещодавно до міліції звернувся 32-річний приватний підприємець з Києва та повідомив, що з орендованого ним приміщення в місті Березне Рівненської області вкрали електроінструменти вартістю близько 4000 гривень. Заявник розповів, що двоє чоловіків із міста Дубно робили там ремонт й мали вільний доступ до всіх приміщень.

Зловмисниками виявилися 27-річний Олександр та 25-річний Віталій. Чоловіки зізналися, після закінчення робочого дня вони прихопили з собою електроінструменти. Крадії вирішили продати викрадене в Рівному. Аби доїхати до обласного центру молодики замовили таксі, розрахувавшись за проїзд частиною викрадених інструментів.

Як повідомив начальник Березнівського РВ УМВС Олександр Таргоній, наразі чоловікам повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном до п’яти років.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>