Протистояння МВС та «Правого Сектору» загострюється

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що на даний момент його підлеглі в Україні здійснюють ще дві операції із знешкодження незаконних озброєних груп. Мова йде про Закарпатську область. Там за словами міністра, як пише «Українська правда» http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/26/7020412/, невідомі, озброєні гранатометами, захопили приватний будинок, розташований недалеко від майна, нібито належного голові громадської організації «Український вибір» Віктора Медведчука.

Як другий приклад Аваков назвав ситуацію в Запорізькій області, де люди, які представляються «Правим сектором», захопили полігон шлакових відходів в балці «Середня», що належить металургійного комбінату «Дніпроспецсталь».

Тим часом, як повідомили в ефірі «Громадського ТВ», «Правий сектор» поставив владі ультиматум щодо звільнення з поста очільника МВС Арсена Авакова. Його праві вважають винним у вбивстві свого активіста з Рівного Олександра Музичка. За ультиматумом Аваков має залишити посаду не пізніше 19:00 27 березня.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>