Авто луцькому депутату спалили через борги у «Західінкомбанку»?

Депутат Роман Бондарук стверджує, що його авто спалили через борги в «Західінкомбанку». Більш того, він звинувачує міського голову, що той «очорнює» його ім’я перед вкладниками фіну станови, повідомляє Інформаційне агентство «Волинські Новини» http://www.volynnews.com/news/auto/avto-bondaruka/.

«Міський голова Микола Романюк разом з керівництвом банку в ЗМІ, попередньо змовившись, ведуть кампанію, дискредитуючи мене як депутата. Мер як колишній банкір прекрасно знає, що повернення кредитів не гарантує повернення депозитів. А в банку щодня на рахунках по 100 мільйонів гривень. Чому банк обманює вкладників?», - повідомив він.
Крім того, вже 2 тижні Романові Бондаруку та його родині погрожують, а днями спалили авто.
«Вони вирішили залякати мене за допомогою бандитів. Два тижні мені і моїй родині погрожують розправою. Днями спалили моє авто. Якщо не реагуватимуть, то я захищатиму себе і родину всіма доступними способами. В мене є сила і засоби дати відпір цим бандитам», – сказав він.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>