Українці несуть службу під воротами частини у Перевальному і непритомніють від голоду

Вже четверту добу 205 українських військових фактично живуть під своєю колишньою частиною 36-ої окремої бригади берегової охорони у селищі перевальне. Нині тут уже база російських окупантів.

Українські солдати та офіцери щодня проводять шикування перед воротами частини. При собі військові мають український прапор. Вони мають бажання продовжити службу в нашому війську.

Але становище українських військових стає з кожним днем все важче. Їм просто немає що їсти. Придбати харчі вони не можуть, хоча й мають гроші на картках. Проте вони заблоковані. На останньому шикуванні один із українських військових знепритомнів від голоду.

Рідні військовослужбовців з Перевального, які лишилися вірними присязі, просять у соціальних мережах допомоги. Як мінімум необхідно забезпечити українців харчуванням, але оптимальне вирішення проблеми полягає в вивезені військових з Криму, аби вони могли продовжити службу в Україні.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>