Тенюха таки відправили у відставку – призначили Михайла Коваля

З другої спроби Верховна Рада України таки відправила у відставку виконувача обов’язків Міністра оборони України адмірала Ігоря Тенюха. Він сам попросив звільнити його з посади. Але перше голосування у парламенті не підтримала фракція УДАРу. Прохання про відставку набрало 197 голосів. З другої спроби відставка була прийнята, «за» проголосували 228 нардепів.

Натомість виконувач обов’язків Президента України Олександр Турчинов вніс нову кандидатуру на керівника оборонного відомства – генерал-полковника Олександра Коваля. Представляв цю кандидатуру з трибуни екс-міністр оборони Олександр Кузьмук. Він закликав усі політичні сили підтримати Михайла Коваля. В його послужному списку керівництво частиною аеромобільних військ, танковою частиною у Нововграді-Волинському. Останнім часом генерал Коваль був одним з керівником прикордонної служби України, у критичний момент його перевели у Крим. Михайла Коваля викрадали російські військові у Севастополі.

Депутати Верховної Ради підтримали кандидатуру підтримали 251 народних обранців.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>