«Наркотичне» какао

На Прикарпатті Служба безпеки України викрила злочинців, які налагодили канал постачання наркотиків на територію України. Дурман їхав з-за кордону через приватних перевізників у невеликих посилках.

Так у пункті пропуску «Тиса» Чопської митниці правоохоронці попередили спробу контрабандного ввезення в України наркомістких пігулок «Subutex». 630 пігулок наркотичного препарату було приховано у продуктах харчування – у банці з-під какао, повідомили у прес-центрі СБУ. Також співробітники СБУ затримали організаторів наркоканалу – 33 та 35 річних жителів Івано-Франківська.

Було проведено одинадцять санкціонованих судом обшуків за місцями проживання затриманих та у транспортних засобах, які використовувалися злочинцями. У результаті вилучено ще 585 пігулок «Subutex» та 0,5 кілограма амфетаміну. Також було виявлено ювелірні вироби та готівку – 70 тисяч гривень, 16 тисяч доларів США та тисячу євро, отриману зловмисниками за збуті наркотики. Мали на озброєнні чоловіки і два травматичні пістолети, гладкоствольну мисливську рушницю типу «вінчестер» та набої до них, які теж правоохоронці вилучили. Тепер з’ясовують інших учасників злочинного угрупування.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>