На базі підрозділу морпіхів з Феодосії створять елітну бригаду

Про це розповів заступник начальника Головного командного центру Збройних Сил України генерал-майор Олександр Розмазнін під час брифінгу в Кабінеті Міністрів України.

– Перший батальйон – це та основа, на базі якої незабаром буде розгорнуто найкращу бригаду морської піхоти в наших Збройних Силах, – зазначив він.

За словами генерал-майора Олександра Розмазніна, в результаті нападу на військову частину російських спецпризначенців чимало українських морпіхів отримали травми різного ступеня тяжкості. Командир частини і його заступник з виховної роботи були вивезені в невідомому напрямку.

– Робота щодо звільнення цих офіцерів продовжується, і ми сподіваємося, що вже найближчим часом буде можливість особисто поспілкуватися і з командиром батальйону, і з нашими героїчними морпіхами, які гідно відстоюють честь нашої держави, – повідомив журналістам генерал-майор Олександр Розмазнін.

Пізно ввечері 24 березня майже 60 десятків морських піхотинців з Феодосії прибули з сім’ями на КПП у селі Чонгар Херсонської області, вони продовжуватимуть службу у Збройних силах України.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>