Міліція шукає зброю відібрану у працівників ДАІ на посту у Цумані

Волинські правоохоронці розшукують зброю, яку відібрали у працівників ДАІ на стаціонарному посту у селищі Цумань Ківерцівського району. Напад на інспекторів відбувся у ніч на 19 лютого – у період найбільш жорстких протистоянь в Україні. Тоді стаціонарний пост у Цумані створював перешкоди для проїзду транспорту з мітингувальниками на Київ. 18 лютого ввечері працівники ДАІ намагалися тут затримати луцьких активістів, які їхали до Рівного на допомогу тамтешнім майданівцям під час штурму бази тамтешнього «Беркуту». Зворотною дорогою до Луцька, як тоді повідомлялося, автомайданівці роззброїли працівників ДАІ у Цумані.

Як розповів виконувач обов’язків начальника УДАІ УМВС у Волинській області Михайло Ділай під час круглого столу за участю Автомайдану, самооборони, внаслідок нападу постраждало двоє інспекторів. У правоохоронців відібрали 6 пістолетів Макарова, шість гумових кийків, 9 бронежилетів. Також після «візиту» зникла комп’ютерна та відеотехніка. Загалом завдано збитків на понад 180 тисяч гривень.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>