Волинь демонструє приклад єднання – приймає дітей з Півдня та Сходу країни

У Луцьк прибула делегація дітей з Миколаєвської, Донецької та Херсонської областей на запрошення Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» та церкви «Царство Боже» в рамках проекту «Єдина Україна». Весняні канікули діти проведуть в селі Лаврів Луцького району. Фонд організовує перебування та проживання дітей.

Зустріч відбуватиметься у форматі таборування, яке проходитиме на базі Лаврівської ЗОШ І-ІІІ ст. До 30 березня малеча буде гарно проводити час з однолітками. Організаторами підготовлені екскурсії, розваги, години спілкування, забави, ігри та майстер-класи. Змістовне дозвілля, ознайомлення з навколишнім середовищем. Управління МНС у Волинській області 27 березня 2014 року організовує польову кухню на підтримку дня соціальної справедливості.

Луцька міська рада також долучається до перебування дітей на Волині. 24 березня діти відвідуватимуть Замок Любарта. Гостинно на виставу запросить дітей Волинський обласний театр ляльок.

25 березня 2014 року, о 10.00 у СОК «Адреналін Сіті» спільно з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організовується захід «Всі ми родом з дитинства» під час, якого 60 дітей матимуть можливість змістовно провести час, відвідати музей технічного прогресу, переглянути мультфільм та порозважатися в «Лімпопо», покататися на роликах та машинках.

28 березня діти відвідають художню і музичну школи Луцька. Також, діти  візьмуть участь у майстер-класі зразкового дитячо-молодіжного ансамбль народного танцю «Волиняночка» та зможуть навчитися танцювати волинський танець.

Учні шкіл Луцька готують персональні подаруночки для своїх однолітків-гостей. А піцерія «Дядя Піца» пригостить діток піцою.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>