У Львові елітні котеджі крадуть у міста воду!

У Львові комунальники проводять рейди, аби виявити хитрунів, котрі проводять самовільні врізки у водогони. За півроку контролери «Львівводоканалу» викрили 123 такі об’єкти!

Серед власників, які самовільно підключилися до водопровідних мереж або здійснювали незаконне втручання в роботу водомереж, є як мешканці скромних помешкань, так і жителі елітних котеджів! Щодо останніх, то комунальники нарікають: лише на вулиці Скнилівській таких є три будинки. Власники елітних квартир безкоштовно споживають воду, а місто несе солідні збитки. Нещодавно комунальники відрізали їм воду… втретє! Проте на попередження щодо узаконення відносин з водоканалом власники котеджів не реагують. Відтак їм у судовому порядку виставили штрафних санкцій на 78 тисяч гривень, інформують у прес-службі Львівської міської ради.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>