Тренер «Ворскли»: «Їхали до Луцька за перемогою, а тепер дуже задоволені нічиєю»

Василь САЧКО (старший тренер «Ворскли»):

– «Волинь» Віталія Кварцяного це завжди дуже цікаво. Сьогодні «Волинь» показала себе як дуже пристойна команду, дуже сильну фізично. Вони не дали нам зіграти так, як ми планували. Ми також не змогли звикнути до поля: м’яч «дробив», футболісти нервували. Ні для кого не секрет, що «Ворскла» любить грати низом у пас. Тут же ми боролися з м’ячем, боролися з відскоками.

Можна сказати, що «Ворскла» сьогодні швидше здобула очко, ніж втратила два. Десь нам пощастило. «Волинь» створила багато моментів. Ми ж від своєї команди чекаємо кращої гри. Будемо робити висновки, розбирати помилки.

«Волині» я бажаю успіхів, Віталію Володимировичу швидше стати у стрій. А у «Ворскли» свій шлях, і ми будемо ним іти.

– Для Вас має значення той факт, що у протистоянні «Волинь»-«Ворскла» Ви найкращим бормбардиром і забивали за обидві команди?

– Для мене Луцьк – рідне місто. Тут живе моя сім’я, тут у мене багато друзів. Звичайно, «Волинь» я знаю дуже добре. Дуже добре знаю її тренера, завдяки йому я відбувся як людина. Луцьк прекрасне місто, прекрасні люди живуть тут. Я і сам уже не один рік тут живу.

Ми налаштовуємося на всі матчі, і «Волинь» не виключення. Але на жаль сьогодні нам не вдалося. Їхали до Луцька за перемогою, але тепер дуже задоволені нічиєю.

 

Володимир ДИКИЙ (старший тренер «Волині»):

– Матч був цікавим для глядачів, були моменти, була інтрига. Чимало моментів ми, на жаль, не використали. Було багато боротьби, ніхто не хотів поступатися. Але все одно, я думаю, ми перегравали «Ворсклу». Тільки нам не щастило у завершальній стадії атак. В цілому ж гра вийшла хороша і мала сподобатися уболівальникам. Це футбол. Нам десь пощастило у Львові, а тут не пощастило. Думаю. грою усі задоволені, ну а результат... Очко це теж плюс.

– Як почувається Віталій Володимирович?

– У нього продовжується реабілітаційний період після операції. Віталій Володимирович іде на поправку і скоро приєднається до нас.

– У Козьбана якесь пошкодження?

– У Дмитра підозра на розрив ахілла. Але поки точно сказати не можу, бо ще не спілкувався з лікарями. Будемо сподіватися на краще.

 

– Чим була продиктована остання заміна Матея на Приндету? Можливло краще було випустити хоча б того ж Задерецького для пожвавлення флангів.

– Матей відчув біль у паху. Старався до грати до кінця, але сказав, що більше вже не може терпіти. Його треба було міняти. Випустили Приндету. Віталік добре зіграв на своїй позиції, ще міг і забити. Взагалі після цієї заміни довелося зробити серйозні перестановки у розташуванні футболістів на полі.

– У команді бракує нападаючих. Якщо буде футболіст цього амплуа зі статусом вільного агента клуб готовий розглядати можливість підсилення складу?

– Якщо буде хороший український гравець, ми згідні розглянути це питання, подивитися його. І бажано, щоб він був молодий.

– Чому Ви, при невеликому зрості, багато забивали, а нинішні нападники з хорошими даними не можуть?

– У мене невеликий зріст, але я немало забивав і головою. Я відчував момент коли потрібно вистрибнути. Потрібно народитися, у першу чергу футболістом, ну і народитися нападаючим. Але далі необхідно багато працювати. Бо це не лише талант, а й навички. Все приходить через працю.

– Чому не грав Шиков?

– Після гри з «Карпатами» Ванче відчув дискомфорт у задній поверхні стегна. У нього надрив чотири міліметра. Вирішили ним не ризикувати. Бо якщо б у нього стався розрив, то лікування було б довгим. А він гравець «основи», плюс грає за свою національну збірну. Тож ми його поберегли, не могли змушувати.

– А коли можна очікувати повернення Сімініна?

– Зараз він проходить реабілітаційний період. Уже займається з тренерами з фізпідготовки. Через тиждень він вже має бути в строю.

– Як готуватиметесь до гри з «Металургом»?

– Донеччани грають зовсім в інший футбол, ніж ми. Ми слідкуємо за ними. їхня гра будується внизу, зовсім мало грають верхом. Тому нам доведеться дещо змінювати тренувальний процес.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>