Росіяни затопили ще один корабель на виході з Донузлава

Росіяни затопили ще одне судно, щоб остаточно перекрити навіть вузький прохід в озері Донузлав.

Про це «Українській правді» http://www.pravda.com.ua/news/2014/03/24/7020093/ повідомив старший мінер артилерійської мінно-торпедної бойової частини старший матрос корабля «Черкаси» Олександр Гутник.

«Росіяни провели операцію по повному перекриттю проходу в море. Вони затопили малогабаритне судно як раз в тій ширині, де ми намагалися пройти», – розповів він.

«Тепер вихід у море з озера остаточно неможливий. Єдиний варіант –відтягти ці два затоплених катери. Але на це у нас самих не вистачить потужності», - додав Гутник.

На питання про те, що росіянам не здався ще корабель «Костянтин Ольшанський», який також стоїть в Донузлаві і чи вистачило б в нього потужності для допомоги, Гутник відповів:

«Теоретично зміг би. Ми контактуємо, але вони нічого не роблять».

Олександр також розповів, що деякі офіцери на «Ольшанському» нібито готові здаватися.

«А ще там була зроблена диверсія своїми же – залили соляру у цистерни з прісною водою, тобто вода отруєна дизпаливом, її не можна використовувати у приготуванні їжі», - сказав Гутник.

«Таким чином вони просто скоротили собі строк і збираються, на скільки я розумію, здаватися. Або чекають на напад. Однак я знаю, що там багато людей, які готові стояти до кінця», - додав він.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>