Під час пожежі у військовій частині у Кривому Розі пошкодились 5 танків

Близько 17.30 20 березня у приміщенні сховища парку бойових машин 17-ї окремої танкової бригади, дислокованої у Кривому Розі, сталося загоряння танку Т-64БВ. За попередньою інформацією, причиною загоряння стало коротке замикання в радіостанції Р-123 під час перевірки зв’язку між двома танками Т-64БВ, які знаходилися у сховищі. На одній із бойових машин під час включення живлення загорілася проводка. Спочатку танкісти спробували самостійно загасити пожежу, але марно. Вогонь Перекинувся на другий танк Т-64БВ. Згодом для гасіння пожежі були задіяні пожежний танк ГПМ-54 військової частини та три пожежних розрахунки міського Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Окрім двох бойових машин, на яких сталася пожежа, пошкоджено ще три танки Т-64БВ, а також перекриття у сховищі, де вони знаходилися.

На місці події працюють представники Військової служби правопорядку Збройних Сил України та прокуратури з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері. Призначено службове розслідування. Для з’ясування причин та обставин події створена спеціальна комісія на чолі із виконуючим обов’язки командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенантом Анатолієм Пушняковим.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>