В українських чоловіків статеві органи більші, ніж у росіян

Так, середня довжина пеніса українських чоловіків складає 13,97 сантиметрів. У росіян середньостатистичний результат складає 13,3 см. У цій же групі разом з росіянами залишилися жителі Австралії (вони порівнялися з росіянами, поліпшивши за рік результат з 13,2 см до 13,3 см) і американські чоловіки (13 см, минулого року було 12,9 см).

Виміри статевих органів чоловіків 113 країни світу Річард Линн опублікував у вересневому номері журналу Personality and Individual Differences, пише korrespondent.net (http://korrespondent.net/tech/science/1401580-issledovanie-penisy-ukraincev-dlinnee-chem-u-rossiyan).

У числі лідерів за цим показником як і раніше африканці. Згідно з даними дослідження, найдовший статевий орган у жителів Демократичної республіки Конго (18,03 см). На другому місці виявився Еквадор (17,8 см), на третьому – жителі Гани (17,3 см).

У новому дослідженні змінилася розстановка лідерів серед жителів країн Європи. Якщо минулого року першими були угорці з середніми пенісами в 16,1 см, то тепер їх потіснили ісландці (16,5 см). Найкоротші статеві органи у цій групі опинилися в румунів (12,7 см).

За даними статті, жителі Великобританії в середньому мають пеніси по 14 см, французів - 13,5 см. Середня довжина члена в Італії і Нідерландах - 15,74 сантиметра, в Швеції - 14,98 см, в Греції - 14,73 см, в Німеччині - 14,48 см.

Серед жителів колишнього СРСР лідерами по довжині пенісів є грузини (16 см), у середньостатистичного жителя Білорусі довжина члена - 14,63 см

За традицією замикають рейтинг чоловіка країн Південно-східної Азії і Далекого Сходу. У Китаї середня довжина пеніса складає всього 11 сантиметрів, в Індії і Таїланді - 10 см, а в Кореї - 9,7 см.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>