Українці побували на Економічному форумі у Польщі

Нещодавно делегація Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва, директор Інституту європейської інтеграції Луцька Василь Дутко, голова громадської організації «Міжнародна асоціація журналістів» Генрик Кошьчєлни перебували у місті Торунь (Республіка Польща). Члени делегації взяли участь у ХХІ Економічному форумі, який вважається одним з найбільших економічних конгресів у Польщі. Представники української делегації ділились думками щодо майбутнього України в контексті європейської інтеграції. Важливим аспектом розвитку регіональної економіки мають бути реформи місцевого самоврядування та територіальна.

Присутні погодились з тим, що ближча інтеграція України з ЕС повинна призвести до низки програм та проектів щодо розвитку малого підприємництва та адаптації підприємців України.

Лілія ПАВЛЮК,

член ГО «Міжнародна асоціація журналістів»

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>