Росія вже «приглядається» до Естонії

Росія висловила занепокоєння ставленням до росіян в Естонії. При цьому російські дипломати нагадали про ситуацію в Україні. Про це заявив російський представник у Раді ООН з питань людини, повідомляє «Українська правда».

«Мова не повинна бути інструментом для розділення чи ізоляції груп. Росія занепокоєна тими кроками, що здійснюються в Естонії, так само як і в Україні», - заявив представник Росії.

Наразі текст із зауваженнями Росії, в яких відображено скарги з приводу вимог естонської влади до російської громади на сході країни володіти естонською, недоступний.

Однак ескалація конфлікту в Криму примушує Естонію, Латвію та Литву висловлювати все більше занепокоєння намірами Москви. Зараз у Вільнюсі перебуває віце-президент США Джо Байден, аби висловити Балтійським країнам, своїм партнерам по НАТО, підтримку Вашингтона.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>