Рівненським студентам допоможуть списати академборги, які утворилися за час Євромайдану

Депутати Рівненської обласної ради дали гарантії щодо спрощення механізму здачі заліків та екзаменів, погашення академічних заборгованостей, які виникли внаслідок активної участі студентської молоді області у Євромайданах.

Таку рекомендацію було прийнято на засіданні постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, культури і духовності, яка відбулась під головуванням Світлани Левицької, повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

Члени депутатської комісії з розумінням поставились до активної громадської позиції студентської молоді, яка пожертвувала процесом навчання заради відстоювання інтересів українського народу, та вирішили звернутися до керівництва вищих навчальних закладів Рівненщини з пропозицією врахувати роль студентства у відстоюванні ідеалів Євромайдану, спростивши процес ліквідації академзаборгованостей для активної молоді.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>