На Волині добровольці відновлюють танки (фото)

У військовій частині Володимира-Волинського кипить робота. Щоранку сюди приїздять кілька десятків нововолинських добровольців, які допомагають відновлювати виведену із ладу бойову техніку 51-ої окремої грвардійської механізованої бригади, пише «Нововолинськ діловий».
Автомеханіки, автослюсарі, спеціалісти різного штибу добровільно їдуть до військової частини. Організувалися вонизавдяки активній позиції багатьох громадських діячів міста, підприємців та осередку партії «Удар». Його очільник, Віктор Ромашевський, розповідає як щодня відвозить людей до військової частини і постачає запчастини та харчі, придбані за кошти благодійників. В ці тривожні дні чималий шмат роботи взяли на себе і Андрій Цаан, і Валерій Курстак, і Віталій Бадзюнь та багато інших нововолинців. Активісти такої своєрідної акції підтримки для української армії запевняють, що зібрали уже понад сотню тисяч гривень на потреби військових, хоча більш нагальною вважають нестачу спеціалістів-ремонтників.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>