Розклав багаття на… горищі. Двічі!

На Закарпатті рятувальники змушені були виїжджати на пожежу за однією й тією ж адресою два дні поспіль. Адже власник помешкання двічі розкладав на горищі багаття.

Перший виклик у село Нижні Ворота Воловецького району надійшов у суботу в обідню пору. До Служби порятунку зателефонували сусіди, які помітили дим, що снував з одного з будинків. Вогнеборці – чергові караули ДПРЧ-11 смт Воловець та ДПРП-8 с. Нижні Ворота – пожежу загасили. З’ясувалося, що причиною загорання стало спалювання господарем різного непотребу на горищі хати. Однак не встигли воловецькі рятувальники просушити рукави, як наступного дня до них надійшло повідомлення про пожежу в тому ж самому житловому будинку. Уже мчали у Нижні Ворота серед ночі. Виявилося, вчорашня витівка господаря нічого не навчила, і він знову взявся палити старі речі на недавно палаючому горищі. В результаті дім залишився без даху, а його власником займаються правоохоронці.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>