Росіяни вбили українського прапорщика – нашим військовим нарешті дозволили використовувати зброю

18 березня під час штурму 13-го фотограмметричного центру у Сімферополі, прямим влучанням в серце вбито прапорщика С.В Какуріна., який перебував на спостережній вежі автопарку частини. Крім того, пострілами в шию та руку було поранено капітана В.А. Федуна. Ще один український військовослужбовець отримав важкі травми ніг та голови від ударів кийками, арматурою та іншими предметами.

Нападники були одягнені у військову форму військовослужбовців Збройних Сил Російської Федерації без знаків розрізнення та озброєні автоматичною зброєю і снайперською гвинтівкою.

Командира частини полковника Андрія Андрюшина, якого під час переговорів було захоплено, утримують в окремому приміщенні та силою примушують перейти на бік кримського народу, повідомили у Міністерстві оборони України.

Постріли по українських військовослужбовцях зі снайперської гвинтівки здійснили російські військові з недобудованого приміщення поруч із частиною.

У зв’язку із цим нашим військовим, згідно із рішенням виконуючого обов’язки Верховного Головнокомандувача ЗС України та виконуючого обов’язки Міністра оборони України, на підставі наказу начальника Генерального штабу — Головнокомандувача ЗС України, військовим частинам ЗС України, дислокованим в АР Крим, дозволено застосування зброї. Чи не запізно?

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>