Волинянка повертається з Сочі з чотирма медалями

В останній своїй гонці на Паралімпійськіх іграх у Сочі спортсменка з Ковеля здобула свою четверту нагороду. У лижній гонці на дистанції 5 кілометрів вільним стилем Юлія Батенкова-Бауман фінішувала другою. Нагадаємо, на Іграх в Сочі раніше вона здобула «бронзу» у біатлоні і ще два «срібла» у змаганнях лижниць. Юлія дуже переживала, що так і не змогла здобути жодної золотої медалі. Це своєрідне прокляття для волинської спортсменки.

Зазначимо, що це уже третя Паралімпіада для Батенкової-Бауман. Також вона виступала у 2006 році на Іграх в Турині та у 2010 у Ванкувері. В активі Юлії тепер уже аж 13 нагород, проте жодного разу вона не відчула смаку чемпіонства. В особистій скарбничці волинянки 9 срібних медалей і 4 бронзових. Отож йти на відпочинок нашій співвітчизниці ще рано. Вона просто повинна здійснити свою мрію на наступній Паралімпіаді.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>