Головний лісник Волині свідомо збив активіста «Правого Сектору»?

На Волині автомобіль, за кермом якого був начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник, наїхав  на активіста «Правого Сектору» Аркадія Соломатіна та зник з місця події, про це повідомляє прес-служба організації.

Інцидент трапився у суботу, 15 березня, о 15:30 в селі Пальче Ківерцівського району.

Аркадій Соломатін  розповів, що переходив дорогу по пішохідному переході, коли його збив автомобіль «Volvo».

«Авто ніби зупинилося біля переходу і я впізнав за кермом пана Колісника, поряд з ним сиділа молода блондинка.  Впевнений, що і він мене впізнав, тому різко надавив на газ», - розповідає Аркадій.

Авто підчепило його на капот і так проїхало два метри.  Потім водій скинув пішохода на узбіччя і поїхав у напрямку Луцька. У активіста «Правого Сектору»  - забій руки і ноги, та численні синці.

Джерела у міліції неофіційно підтверджують причетність Богдана Колісника до цього ДТП. Авто «Volvo» з номерними знаками  АС8909ВІ знаходиться у його користуванні.

«Правий Сектор» Волині розцінює такі дії головного лісника Волині як спробу залякати, а можливо і помститися організації. Оскільки представники «Правого Сектору»  Волині намагалися припинити тіньові схеми збуту деревини за кордон, до яких був причетний начальник управління лісового та мисливського господарства області Богдан Колісник.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>