Українці відтіснили російський десант на Херсонщині

15 березня близько 13-ї години прикордонний наряд, що виконував завдання з контролю режиму на адміністративному кордоні Херсонської області та АР Крим в районі населеного пункту Стрілкове, виявив висадку з двох груп вертольотів (по 4 та 6 гелікоптерів) зі 120  військовослужбовцями Російської Федерації. Також  було зафіксовано колону БТРів, що рухалися вздовж Арабатської стрілки з боку АР Крим.

О 21-й годині 15 березня прикордонники  у взаємодії з підрозділом ЗСУ відтіснили військовий десант Збройних Сил Росії за населений пункт Стрілкове (Херсонська область). Наразі вони утримують  рубіж в одному кілометрі на південь від зазначеного населеного пункту.

Росіяни зосередились та утримують газонасосну станцію та сховище «Чорноморнафтогазу». На межі Херсонської області та Автономної Республіки Крим вони виставили блок-пост посилений 4 БТР та приблизно 40 військовослужбовцями.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>