Вандали завдають клопотів волинським дорожникам

Дорожні хулігани завдають чималу шкоду автомобільним дорогам Волині. Люди забувають або не задумуються, що дорожній знак – це не окраса, що стоїть обабіч шляху, а необхідність. Дорожні знаки – це вісники, головні інструкції руху автотранспорту на тому чи іншому відрізку дороги. Згідно правил дорожнього руху, дорожній знак – стандартний графічний малюнок, що встановлюється край дороги для повідомлення визначеної інформації учасникам дорожнього руху, один з засобів регулювання дорожнього руху. Наявність дорожніх знаків – запорука безпечного руху автомобілістів та пішоходів. Не зрозуміло чим керуються люди, які нівечать як пластикові, так і металеві дорожні вісники.

Не обходять стороною хулігани і автобусні зупинки. Нівечать лавки, а автопавільйони доводять до такого стану, щоб люди не можуть туди зайти. Через дії хуліганів люди літнього віку, пенсіонери не можуть сісти перепочити, чекаючи автобуса чи маршрутки.

Відтак працівники дорожньої галузі області звертаються до кожного з жителів міст і сіл, адже всі є учасниками дорожнього руху. Якщо ви стали свідком знищення чи пошкодження дорожніх знаків, – не будьте байдужими, зателефонуйте на гарячу лінію Служби автомобільних доріг області (0332)-78-54-69, або викличте Державтоінспекцію за телефоном 102. Дорожники впевнені, що лише спільно з громадськістю можна забезпечити безпечний і комфортний рух автодорогами області.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>