У Нововолинську двоє товаришів посперечалися про політику – один загинув

Суперечка двох мешканців Нововолинська щодо політичної ситуації в Україні коштувало одному з них життя. Мешканка міста виявила вдома труп свого 39-річного сина з ножовими пораненнями.

– Правоохоронці встановили, що жорстоке вбивство вчинив 32-річний житель міста Нововолинський, – повідомив перший заступник начальника – начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області полковник міліції Михайло Руденко. – Суперечка на політичну тему переросла у бійку.

Після конфлікту чоловіки пішли до потерпілого, аби відсвяткувати перемир’я, але вже під час примирення конфлікт спалахнув з новою силою. У результаті зловмисник схопив ніж та завдав господареві два удари у щоку та шию, а потім перетягнув його у кухню і перерізав горло, повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

Слідчим відділенням Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. У перспективі йому «світить» 15 років за гратами.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>