У Луцьку поки що задекларувалося лише два мільйонери

У Луцькій ОДПІ доходи, що перевищують мільйон гривень,  задекларували двоє громадян. Загальна сума зазначених  ними у податковій декларації доходів за минулий рік - 9,6 мільйона гривень. Про це повідомили в інформаційно-комунікаційному відділі Луцької ОДПІ.

Фахівці Луцької ОДПІ закликають громадян вчасно, не відкладаючи на останній день, задекларувати свої доходи. Кожен, хто звітує про доходи, отримує необхідний комплекс послуг. Фахівці Луцької ОДПІ надають допомогу у заповненні декларацій, консультують щодо сплати податку або отримання податкової знижки. Так, наприклад, з початку 2014 року декларації на податкову знижку подали 807 громадян, з них 200 осіб уже отримали відшкодування з бюджету в сумі 273,3 тисячі гривень.

Діє сервіс «Декларування он-лайн», за допомогою якого можна заповнити та направити декларацію про майновий стан і доходи через Інтернет. Для користування цією послугою платнику потрібно мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення.

З початку 2014 року  984 мешканця Луцька та Луцького району вже задекларували понад 54 мільйона гривень доходів, отриманих у минулому році.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>