Волинянка здобула дві медалі на Паралімпіаді у Сочі

Українська збірна успішно виступає на Паралімпійських іграх у Сочі. Наша команда із 2 золотими, 2 срібними і трьома бронзовими нагородами посідає третю сходинку у загальному медалному заліку. Відзначимо, що через дії Росії у Криму рлозглядалася можливість бойкоту Ігор у Сочі. Зокрема керівник спортивного міністерства України Дмитро Булатов таки відмовився їхати до Сочі, а спортсменам-паралімпійцям запропонував самим вирішити, що робити у такій ситуації. Українські атлети таки вирішили взяти участь в Іграх у Сочі, аби гордо нести там національний прапор.

Приємно, що до успіхів збірної доклалася й вихованка Центру інвалідного спорту Волині Юлія Батенкова. У змаганнях біатлоністок з вадами верхніх кінцівок на дистанції 6 кілометрів стоячи волинянка прийшла на фініш третьою.

Окрім біатлону Батенкова виступає і в іншій дисципліні – лижних гонках. Так на виснажливій дистанції протяжністю 15 кілометрів Юлія здобула «срібло». Від переможниці змагань шведки Хелени Ріпи вона відстала менш ніж на чотири секунди.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>