Від росіян Україну готові боронити навіть 80-річні добровольці!

У Долині, що на Прикарпатті, до військової частини записався… 80-річний доброволець! Дідусь с болем стежить за останніми подіями в Україні і Криму зокрема, і готовий віддати життя, аби зупинити окупацію рідної землі.

Народився пан Михайло в Турці Львівської області, пише «Репортер». Коли мав 11 років, залишився сирортою, бо померла мама. Виховувався хлопець біля батька й мачухи, у яких було ще четверо своїх дітей.

Він пригадує ІІ світову війну. Каже, у 1943-му, коли з іншими дітьми випасав худобу, поряд рвалися снаряди. Тоді було страшно. І зараз у дідуся болить серце за Україну. Хоч переніс інсульт і ходить з кульбочкою, готовий рідній землі прислужитися, аби захистити її від нинішнього загарбника. Автомата в руки не братиме, не ті сили. А от їсти солдатам готуватиме з радістю. Бо вміє не лише борщі та супи варити, а й смачний плов, котлети, пироги й чимало інших страв.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>