Початок чемпіонату погоджували з СБУ

За результатами спільної наради за участю Міністра молоді та спорту України, керівників ФФУ, ПЛ, ПФЛ, СБУ, МВС України було досягнуто домовленості розпочинати національний чемпіонат з футболу у найближчі вихідні. Учасникам ПЛ було направлено для розгляду кілька проектів плану-календаря та запропоновано висловити свою думку щодо них шляхом опитування.

Більшість клубів та Виконком ФФУ 7 березня затвердили план-календар весняної частини, згідно з яким Чемпіонат України поновиться матчами 21-го туру.

Зазначимо, що деякі команди підходять до змагань з серйозними проблемами. Так фінансові труднощі виникли в одеського «Чорноморця». Команда, вилетівши з єврокубків, змушена була розпрощатися практично з усіма легіонерами.

Зник головний акціонер ФК «Металіст». Команду тимчасово підтримує якийсь таємничий спонсор.

Сімферопольська «Таврія» тимчасово гратиме свої домашні матчі у Києві, оскільки неможливо організувати безпеку спортивних заходів у Сімферополі.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>