У Луцьку на народному віче говорили про посади

На черговому недільному народному віче, яке відбулося у Луцьку 9 березня, піднімалася тема кадрових призначень. Зокрема, новий очільник Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт представив генерала Віктора Швидкого як керівника УМВС в області. Він змінить на посаді генерала Олександра Терещука.

За інформацією джерел, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков спершу хотів поставити на чолі волинської міліції Михайла Руденка, який за часів Терещука був його першим замом і очолював слідче управління. Проти кандидатури Руденка були категорично проти керівники волинського осередку ГО «Майдан».

Щодо Віктора Швидкого, то він уже втретє очолюватиму УМВС України у Волинській області – з 2005 по 2007 рік, у 2008 році. Між цими періодами Віктор Васильович був заступником голови Волинської Володимира Бондаря. У часи революції Швидкий очолював Самооборону на Волині.

Призначення Віктора  Швидкого на Майдані люди сприйняли неоднозначно. Частина підтримала інформацію про нового головного міліціонера області оплесками, а частина несхвальним вигуками, за якими сам Віктор Васильович так і не зміг виступити із промовою.

Також Григорій Пустовіт представив на розсуд громади кандидатури своїх заступників – Сергія Кудрявцева та Романа Карпюка.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>