У Криму викрали українського генерала і злякали посла ООН

Невідомі викрали на території Автономної Республіки Крим генерал-полковника Михайла Коваля. Його захопили під час сутички під одним із прикордонних відділів півострова.

Прес-служба Державної прикордонної служби України повідомляє, що внаслідок вжитих оперативних заходів вдалося встановити місце знаходження директора Департаменту персоналу генерал-полковника Михайла Коваля Володимировича. Переговори щодо його звільнення пройшли успішно. Генерал-полковник Коваль, який очолює оперативну групу Держприкордонслужби по ситуації в АР Крим, продовжує виконувати свої обов’язки.

Цього ж дня у Сімферополі невідомі агресивно налаштовані люди у камуфляжі невідомі примусили спецпосланця генерального секретаря ООН Роберта Серрі залишити Крим. Спочатку заблокували його машину, а коли представник Організації Об’єднаних Націй втік до кав’ярні, то його заблокували там. Зрештою за допомогою журналістів Серрі вирвався і залишив Крим.

Крім того, у середу вдень в Сімферополі невідомі люди в камуфляжі і бронежилетах, а також члени кримського козацтва заблокували в готелі «Україна» представника ОБСЄ із питань свободи слова Дунью Міятович.

Їй вдалося вийти із будівлі. Вона, як і планувала раніше, вилетіла до Києва.

Вона проводила там зустріч редакторами кримських ЗМІ і громадськими діячами.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>