“Пішли” з посади начальника митного посту «Луцьк»

Під офіційного представлення керівництва Волинської обласної ради представникам ЗМІ, голова Валентин Вітер та його заступник Ігор Гузь зазначили, що у зв’язку із загрозою втягування України у війну і спрямування усіх сил на захист єдності країни, на Волині припиняться стихійні люстрацій ні процеси. Про це, мовляв, є домовленість усіх структур області. Ігор Гузь, зокрема пояснив, що люстрація обов’язково відбудеться, але слід дочекатися законодавчого оформлення цього питання, аби було зрозуміло, хто ілюструватиме, кого, як і які правові наслідки це матиме.

Проте «візити» до чиновників різних рангів та структурних підрозділів державних установ на Волині продовжуються. 5 березня представники «Правого Сектору» і Автомайдану побували у начальника митного посту «Луцьк» Ягодинської митниці Юрія Новиченка і попросили його піти із займаної посади.

Лідер «Правого Сектору» на Волині Павло Данильчук пояснив такі дії тим, що на митниці продовжують безсоромно використовувати корупційні схеми навіть у такий непростий для країни час: «Незважаючи на всі події, митниця і надалі є найбільш корумпованою структурою – постійні відкати, стягнення хабарів з перевізників. До Правого сектору постійно надходила така інформація, тому ми відповідно і відреагували на це».

Так, Юрій Новиченко написав заяву на звільнення за власним бажанням. Виконувати обов’язки керівника посту «Луцьк» буде заступник Новиченка, поки не призначать нового начальника.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>