ООН спростовує інформацію росіян про безліч біженців з України

Агентство ООН у справах біженців заявило, що у нього немає ніяких даних про рух українських біженців в Російську Федерацію, на які глава Ради Федерації Валентина Матвієнко посилалася як причину дозволу на введення російських військ в іноземну державу, повідомляє УНН з посиланням на російську службу «ВВС».

На брифінгу в Нью-Йорку прес-секретар ООН Мартін Несіркі заявив, що Управління Верховного комісара ООН у справах біженців не спостерігається ніяких масових або незвичайних переміщень населення України. «Управління Верховного комісара ООН у справах біженців не спостерігає будь-яких незвичних переміщень в Україні або в районі її кордонів», – наголосив він.

За словами Мартіна Несіркі, в УВКБ немає ніякої інформації, що підтверджує повідомлення про значне число біженців з України в Російську Федерацію.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>