Росія погодилася на комісію ОБСЄ щодо Криму

Президент Росії в телефонній розмові з канцлером Німеччини Ангелою Меркель погодився створити групу з розслідування ситуації в Криму під егідою ОБСЄ. За словами представника уряду Німеччини Георга Шрайтера, Путін погодився почати політичний діалог з приводу вирішення ситуації в Криму ситуації, пише «Українська правда».

Яким чином буде функціонувати група і коли вона почне свою роботу, не повідомляється.

У ході розмови Меркель, зокрема, звинуватила Путіна у порушенні міжнародних договорів з допомогою здійснення «неприпустимої інтервенції» в Україні.

Канцлер Німеччини також закликала російського президента поважати територіальну цілісність України. Телефонна розмова між Ангелою Меркель і Володимиром Путіним відбувся ввечері в неділю, 2 березня.

В опублікованому на сайті Кремля повідомленні йдеться, що в ході розмови Путін назвав заходи, що вживаються Росією адекватними ситуації, що склалася.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>