Розкрили «ювелірне» пограбування

На Прикарпатті розкрили пограбування ювелірної крамниці. Злочинця шукали понад місяць, але таки затримали.

Стався цей зухвалий злочину Коломиї. Чоловік у масці з обрізом мисливської рушниці увірвався у ювелірний магазин наприкінці робочого дня. Він вигріб найважчі золоті прикраси – переважно, ланцюжки – і зник. Всього зловмисник виніс золотих прикрас вагою майже кілограм.

І хоч зачіпок у цій справі було дуже мало, розкрити злочин допомогли записи з камер відеоспостереження. Після вивчення матеріалів відеофіксації було встановлено, що людина подібної статури заходила до крамниці в середині дня. Тоді чоловік мав відкрите обличчя, тож невдовзі особу підозрюваного встановили. Але виявилося, що за місцем реєстрації він не проживає. Це ускладнювало пошуки. Однак місце перебування грабіжника таки вирахували. І «взяли» його під час вчинення наступного злочину – коли обікрав людей, які надали йому прихисток. Тепер злочинцю «світить» черговий термін, адже у місцях позбавлення волі він опиниться не вперше.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>