У Луцьку зловмисник обстріляв міліцейський патруль

Близько четвертої ранку 27 лютого поблизу кафе «Хурма», що на проспекті Соборності, спільний патруль з двох працівників Луцького міськвідділу міліції та двох представників «Варти порядку» підійшов до компанії, яка на вулиці відкрито розпивала спиртне. Коли правоохоронці зробили зауваження невідомим, один з них вихопив пістолет і відкрив вогонь. Зловмисник встиг зробити шість пострілів. Зрештою його затримали. Ним виявився раніше судимий лучанин Валентин Т., 1981 року народження. Як виявилося, він стріляв зі стартового пістолета «Зоракі», переробленого для відстрілу гумових куль.

Внаслідок інциденту один із міліціонерів отримав поранення у стегно і був госпіталізований. Інший правоохоронець отримав тілесні ушкодження під час затримання зловмисників. Міліціонери здійснювали патрулювання у форменому одязі, проте не мали при собі зброї – лише спецзасоби.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>