До Сімферополя, де захопили кримський парламент і кабмін, рухаються російські БТРи

Сьогодні близько четвертої ранку невідомі у камуфляжі без розпізнавальних знаків зі зброєю вночі захопили будівлі Верховної Ради Криму й Ради міністрів АРК у Сімферополі. Вони не висувають поки ніяких вимог. Над обома адміністративними будівлями вже встановлені російські прапори. Також захоплювачі, зі слів очевидців, повідомили, що вони росіяни.

Прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов не зміг потрапити у свій кабінет. Пізніше він ходив на перемовини до невідомих, проте ті відмовилися про щось говорити, бо не мають достатніх повноважень.

Усім школам дана команда, щоб діти не виходили на заняття.

Могильов закликав до спокою й оголосив четвер вихідним, він попросив громадян не наближатися до кварталів поблизу адмінбудівель.

Також, в ефірі «5 каналу» повідомили, що у передмісті Сімферополя помічений рух БТРів. За попередніми даними, це російська техніка. Служба безпеки України вживає заходів для їх зупинки.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>