Облила невірного чоловіка кислотою

«Не будеш потрібен ні мені, ні їй» – з цими словами хлюпнула кислотою в очі своєму чоловіку 54-річна жителька одного із сіл Білогірського району, що на Хмельниччині.

Вона дізналася про зраду благовірного від чужих людей. Доти думала, що має міцну сім’ю, в якій повиростали діти й вже дорослішають онуки. Вірила, що чоловік невтомно працює на заробітках у Києві, аби родина жила безбідно. А виявилося, що не у столицю він їздить, а до коханки у Нетішин. Ще й з торбою харчів, наготованих дружиною.

Люті жінки не було меж. Вона дізналася про чергову зустріч коханців й заздалегідь чатувала на невірного чоловіка з молотком. У пориві гніву вона лупонула його по голові, а тоді бризнула в очі кислотою…

«Ця фатальна зустріч коштувала усім дуже дорого, – розповіла речник Хмельницького обласного управління міліції Інна Юзюк. – Потерпілий переніс вісім операцій по відновленню зору, але лікарям врятувати очі не вдалося, він залишився повністю незрячим. Що стосується його дружини, то Нетішинський міський суд визнав її винною за частиною першою статті 121. Жінці присудили п’ять років ув’язнення та виплатити 150 тисяч гривень моральної шкоди».

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>