Волинський губернатор втік і у день кривавого розстрілу, записав звернення, в якому назвав людей радикалами

Нагадаємо, що після штурму УМВС України у Волинській області 19 лютого до рук протестувальників потрапив голова обласної державної адміністрації, головний регіонал Волині Олександр Башкаленко. Примушуючи підписати заяву про звільнення, його побили і зрештою прикували кайданками до сцени луцького Євромайдану. Його доля була під питанням, адже натовп поводився агресивно. Врятував Олександра Башкаленка митрополит Луцький і Волинський УПЦ КП Михаїл. Він прийшов і особисто забрав голову адміністрації. Куди ж потім подівся Олександр Башкаленко, достеменно ніхто не знає. За інформацією з надійних джерел стало відомо, що він поїхав з місця подій у машині одного з опозиційних депутатів обласної ради. Таким чином вдалося уникнути самосуду. Інформацію про те, що його доставили в приміщення облдержадміністрації, спростував один з керівників ВО «Майдан» на Волині Ігор Гузь.

Наступного дня Олександр Башкаленко сам дав про себе знати, записавши «у підпіллі» недолуге звернення до волинян, у день, коли у Києві рікою лилася кров простих українців.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>