Сьогодні вночі Луцьк спільно патрулювали міліція і самооборона

Починаючи з ночі з 20 на 21 лютого у Луцьку до повного врегулювання ситуації введені тимчасові але дуже необхідні спільні патрулі міліції та громадськості. Так на вулиці вийшли 250 міліціонерів, а також члени громадської організації міліції «Варта порядку», воїни-афганці, ветерани волинського «Беркуту», члени «Самооборони Волині» та Автомайдан.

Перший «розвод» нарядів відбувся перед приміщенням Волинської облдержадміністрації, де нині розміщена комендатура сил опору. Координувати спільні дії від міліції будуть начальник Луцького МВ УМВС Василь Марчишак та начальник міліції громадської безпеки міста Володимир Солоненко, від «Самооборони Волині» - екс-начальник УМВС України у Волинській області генерал Віктор Швидкий.

У першу ніч патрулі були одягнуті у цивільний одяг і мали спеціальні пов’язки, замовлені заздалегідь Луцькою міською радою. Причому представники громадських організацій зобов’язані ходити без масок. З наступної ночі патрулі матимуть дещо інший вигляд. Міліція буде використовувати свій звичний формений одяг.

Перша ніч патрулювання минула спокійно.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>