На Рівненщині розстріляли авто з білорусами

Трагічно закінчилася поїздка на відпочинок до Яремча кількох білоруських сімей. Вони мікроавтобусом проїжджали через Рівненщину, де наразилися на блокпост самооборонців. По іноземцях відкрили вогонь…

«Невідомі в масках обстріляли мікроавтобус з громадянами республіки Білорусь. Водія поранили з автоматичної вогнепальної зброї у передпліччя. Постраждали двоє жінок та дитина — у них розбиті брови та пошкоджені кінцівки. Вже непритомного від больового шоку водія молодики нещадно побили, а у пасажирів забрали всі їх речі», – йдеться у повідомленні СЗГ УМВС України  в Рівненській області.

Сталося це поблизу селища Городище. Водій мікроавтобуса почув біля машини вибух та побачив, як до нього наближаються чоловіки в масках. Білорус вирішив, що їх намагаються пограбувати, і почав розвертати бус. Тоді невідомі почали стріляти з автоматичної та мисливської зброї.

У мікроавтобусі їхало 19 громадян республіки Білорусь, у тому числі вісім жінок та двоє дітей. Поранений водій нині перебуває у Рівненській обласній клінічній лікарні, вирішується питання про транспортування його додому для подальшого продовження лікування.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>