Волинська прокуратура вночі виїхала з приміщення, а СБУ вдень палило папери (фото)

Слідом за приміщеннями луцької та обласної міліції «Правий сектор» та Волинська самооборона взяли контроль над будівлею прокуратури Волинської області. Тут усе відбувалося спокійно. Прокурори ще вночі вивезли з будівлі усі речі, та документи, аби вберегти їх від ймовірного знищення, як це сталося, приміром, з кримінальними справами у Тернополі. Біля прокуратури мітингувальники виставили свій блок-пост.

Далі залишалося з’ясувати стосунки лишень з обласним Управлінням СБУ. Над ним з самого ранку середи висів дим. Проте зовсім не від штурму протестуючих, а тому що співробітники служби планомірно у дворі палили якісь документи цілими пакунками.
Кореспонденту «Вісника+К» вдалося поспілкуватися із заступником начальника управління СБУ Віктором Унігою. Він запевнив, що нічого протизаконного не відбувається. Також зазначив, що СБУ завжди з народом і не збирається з ним воювати, більше того зацікавлене у якнайшвидшому врегулюванні ситуації в Україні.

Своє лояльне ставлення до протестувальників обласне управління СБУ підтвердило й на ділі. Коли колонна «Правого сектору» та самооборони підійшла до приміщення, її зустрів все той же Віктор Уніга і запевнив, що служба займатиме нейтралітет, не порушувала і не збирається порушувати кримінальних проваджень проти євромайданівців.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>