У Києві почався мирний наступ – на Грушевського мітингуючі відбили у ВВ три вантажні автомобілі

О 8:30 на столичному Майдані Незалежності відбулося формування багатотисячної колони, яка рушила мирною ходою до Верховної Ради України, де має відбутися пленарне засідання. На перетині вулиць Грушевського і Кріпосного валу учасників акції зустріла перепона у вигляді вантажних машин, на яких стояли бійці Внутрішніх військ. Їх витіснили з машин, самі вантажівки відігнали, щоб зробити прохід.

На вулиці Шовковичній міліція почала застосовувати світло-шумові гранати, на Липській застосовано сльозогінний газ. На барикадах на Грушевського запалили шини.

Тим часом під Верховною Радою триває мітинг прихильників влади, де основною тезою є: «Фашизм не пройде!».

У самій Верховній Раді опозиція так і не змогла змусити голови Володимира Рибака поставити у порядок денний законопроекти про повернення до конституції 2004 року. Депутати заблокували трибуну. Провладна більшість мала сьогодні голосувати за призначення нового прем’єра, проте вирішила перенести процедуру на четвер.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>