Злочинця з Луганська, який був у розшуку, затримали у Ратному

Чоловіка затримали випадково завдяки пильності громадян. Він, «рідігрівшись» спиртним, серед білого дня влігся спати у під’їзді одного з будинків навпроти автостанції. Мешканці викликали міліцію. Як з’ясувалося, чоловік знаходиться у розшуку уже майже п’ять місяців.

Володимир Т., 1961 р.н. – житель Луганської області – ще у вересні 2012 року був засуджений за крадіжки до трьох років позбавлення волі і звільнений від відбування покарання з випробувальним строком. Та рівно через рік суд скасував іспитовий строк – чоловік мав реально відбути покарання і відсидіти за гратами протягом трьох років. Але Володимир зник. Він тим часом перебував на заробітках у Росії. Повертаючись додому, був затриманий працівниками правоохоронних органів Білорусі, які тримали його під вартою протягом двох місяців, а далі депортували. Володимир затриманий і перебуває в  ізоляторі тимчасового тримання.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>