Влада обіцяє, що «соціальний» хліб не подорожчає

Волинські хлібопеки купують борошно для соціальних сортів хліба в Аграрному фонді, який реалізовує його за цінами 2011-го року. З огляду на це, об'єктивні підстави для збільшення вартості соціального хліба в регіоні відсутні. Аграрний фонд, виконуючи свою основну функцію, й надалі забезпечуватиме хлібопекарські підприємства борошном для виробництва соціальних сортів хліба. Для цього між Аграрним фондом та борошномельними підприємствами укладені договори на переробку зерна з державних запасів. Щомісяця, за заявкою облдержадміністрації, постачається 1,8 тис. тонн сировини для випікання хліба.

Одне з найбільших хлібопекарських підприємств краю, ПАТ “Теремно- хліб” уже уклало тристоронній договір з Аграрним фондом та Волинською облдержадміністрацією на закупівлю щомісячно 868 тонн пшеничного та 170 тонн житнього борошна для випікання соціального хліба. Ціни на борошно зафіксовані на рівні 2011 року: вищого ґатунку – 2896 грн/т; першого ґатунку – 2711 грн/т; другого ґатунку – 2381 грн/т; житнє – 2279 грн/т.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>