Умови контракту з Майконом «Шахтар» виконав посмертно

У неділю, 16 лютого, поховали тіло загиблого в автокатастрофі у Донецьку екс-форварда «Волині» бразильця Майкона. Футболіст помер на місці ДТП внаслідок лобового зіткнення. Він перебував за кермом службового авто «Нundai Elantra», і на високій швидкості виїхав на зустрічну смугу, протаранивши «у лоб» «Skoda Superb».

Хоча Майкон виступав за «Шахтар», «Зорю» та «Іллічівець», найкращим у його кар’єрі став сезон 2011-2012 років у луцькому клубі – тоді він з 14 голами поділив лаври найкращого бомбардира української першості з Євгеном Селезньовим.

Жалобна церемонія відбулася на батьківщині футболіста на кладовищі Jardim Sulacap в Ріо-де-Жанейро. Труну з тілом Майкона у Ріо-де-Жанейро доставив з Донецька представник футбольного клубу «Шахтар», з яким бразилець мав діючий контракт. До речі, керівництво донецького клубу вирішило виконати його умови посмертно – усі кошти, які мав би за ним отримати Майкон, передали його сім’ї.

 

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>